Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Policarbonat compact

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Policarbonat compact
Out Of stock
Descriere
Policarbonatul este un grup de polimeri termoplastici continand grupari de carbonat in structurile chimice. Policarbonatul compact utilizat in constructii este un materiale rezistent, dur. Poate fi transparent lucios, pe ambele fete cu excelente propietati optice.

Este unul dintre cele mai solide materiale termoplastice transparente. Prezinta o rezistenta exceptionala la impact, fiind practic incasabil. Astfel este inlaturat pericolul formarii cioburilor. Are o rezistenta foarte buna la grindina.

Policarbonatul compact poate fi indoit la rece, este usor de montat si reprezinta o solutie optima pentru acoperisuri, copertine, pereti vitrati, balustrade, bariere de sunet, materiale pentru productia publicitara.

Este transparent ca sticla cu un coeficient de de transmisie a luminii de (88-90 %), de 200 de ori mai rezistent la impact decat sticla si este de doua ori mai usor decat sticla, la aceeasi grosime. Rezistenta absoluta la spargere a placilor de policarbonat compact il califica ca fiind cea mai buna solutie pentru realizarea de geamuri de protectie dintr-un singur strat, care trebuie sa reziste loviturilor de ciocan, loviturilor de pietre, etc.

Poate fi indoit la cald sau la rece (in anumite conditii) si poate fi prelucrat cu usurinta. Astfel placile din Policarbonat Compact sunt folosite pe scara larga pentru realizarea de acoperisuri, luminatoare, geamuri de protectie la utilaje, bariere de sunet, geamuri pentru statiile de autobuz, etc.

Policarbonatul compact poate fi realizat si cu protectie la razele ultraviolete, prin integrarea unui strat coextrudat rezistent UV pe ambele fete ale placii. Durata de viata a placilor protejate UV depaseste 10 ani.

Materialul policarbonat compact este utilizat in industria publicitara intrucat poate fi indoit si termoformat. Policarbonatul compact se mai utilizeaza la: copertine, balustrazi, industrie, tamplarie, trape de fum, luminatoare,copertine, bariere fonice, protectii utilaje, pereti despartitori, etc.

Dimensiunile standard ale unei placi de policarbonat sunt: 2050 x 3050 (mm). West Plast Distribution va ofera posibilitatea de a comanda doar o bucata din placa intreaga, iar in acest sens va rugam sa specificati dimensiunile dorite in notele de comanda, inainte de finalizarea comenzii pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura