Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi rigide din PVC expandat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Placi rigide din PVC expandat
Out Of stock
Descriere
Placile din PVC (policlorura de vinil) produse prin procedeul de spumare libera realizata cu ajutorul extrudarii, prezinta o structura interna regulata de celule inchise cu suprafata omogena, neteda si tare. Calitatea deosebita a suprafetei, greutatea redusa, izolarea buna, usurinta de executie a prelucrarilor mecanice precum si rezistenta la influenta factorilor atmosferici constituie motive importante pentru care placile din PVC spumat isi gasesc multe utilizari in numeroase domenii datorita faptului ca sunt usoare dar totusi rigide, nu intretin arderea, se prelucreaza usor, au rezistena la umezeala etc.

Placile PVC sunt o serie de placi rigide (placi forex) cu structura celulara fina care combina greutatea redusa cu un aspect satinat, trasaturi specifice aplicatiilor din publicitate (serigrafie, printare, autocolare, standuri expozitionale).
Se pot prelucra folosind echipamente si tehnici uzuale: taiere, gaurire, routare, indoire la cald, frezare sau lipire cu adezivi.

Placile din PVC se prelucreaza usor si sunt folosite intr-o gama larga de aplicatii in industrie, publicitate si constructii. Se pot folosii in urmatoarele aplicatii:

amenajari interioare
decoruri de teatre si film
standuri expozitionale
panouri publicitare
pereti despartitori
tavan fals
print digital sau serigrafie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura