Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Standuri expozitionale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stand Expozitional
Out Of stock
Descriere
O afacere pentru a fi de succes are nevoie de mai multe lucruri. Printre ele se numara si o imagine buna. Si pentru ca prima impresie conteaza, este important ca orice antreprenor sa faca totul pentru a atrage oamenii si a le inspira incredere. Si cum la moda sunt standurile venim cu solutii si oferte pentru o promovare cat mai avantajoasa fata de clientii nostri, avand in portofoliu de la standuri simple expozitionale pe dimensiuni mici pana la concept de eveniment.

Construim standuri expozitionale personalizate oferind solutii in domeniul expozitional si al amenajarilor interioare, la toate proiectele aflate in desfasurare lucreaza echipa de management de proiect in stransa colaborare cu clientul, furnizorii si organizatorul evenimentului. Incepand cu designul, trecand prin productie si logistica si terminand cu montarea si demontarea standului, gestionam toate fazele proiectului astfel incat sa asiguram o succesiune corecta de la inceput pana la sfarsit.

Realizarea de spatii personalizate, atat ca dimensiune, materiale folosite, forma si mesaj catre consumator ne aduc bucurii dar si recunoastere in industria in care activam. Proiectele noastre includ spatii expozitionale pentru diferite companii si industrii, de la standuri de produs, de companie, pana la standuri de imagine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura